OVER ONS

Dé Cloudpartner
voor betrouwbare diensten!

Interforce biedt betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij ICT vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk. Wij bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten niet afhankelijk zijn van verschillende ICT-leveranciers.

Een klein maar groot bedrijf

Interforce gaat voor de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

Open werksfeer

We houden zo goed mogelijk rekening met de belangen, wensen en privésituatie van onze medewerkers. En we bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld te investeren in opleidingen.

Maatschappelijk verantwoord

Onze medewerkers rijden waar mogelijk in Hybride auto’s en door slimme toepassingen werken we (bijna) papierloos.

Waarom je moet werken bij Interforce

Ons kantoor

Interforce is gevestigd op een moderne locatie in Hazerswoude-Dorp. Centraal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar en voorzien van een eigen parkeerplaats. Ook onze servicedesk en storingsdienst opereren vanuit hier.

Onze datacenters

De infrastructuur bestaat uit drie verschillende Equinix datacenters. Onze datacenters staan verspreid over Amsterdam. Door hun onafhankelijke werking zijn onze klanten altijd verzekerd van de meest betrouwbare dienstverlening.

Het team van Interforce is innovatief, nieuwsgierig, kritisch en servicegericht. Door onze innovatieve technologie lopen we per definitie voorop in de markt. Dit kan alleen met de beste professionals, waar we graag in investeren. Je collega’s zijn allen gedreven, dynamisch, creatief en werken met een passie voor de continuïteit en groei van Interforce. In de informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. We weten wat we aan elkaar hebben en vertrouwen elkaar. Daarom krijg je bij Interforce vanaf het begin veel verantwoordelijkheid.

Work hard betekent ook play hard! Poolen, darts en tafelvoetbal zijn daarin dagelijks terugkerende rituelen. De vrijdag patatdag + borrel, het werkoverleg in een leuk restaurant en de regelmatige bedrijfsuitjes zorgen voor ons hechte en gezellige team.

Leuke bijkomstigheden

Onze kantine is voorzien van een tafeltennistafel, loungehoek, tafelvoetbal en dartbord. Tijdens de pauzes worden de competities erg serieus genomen, maar je mag natuurlijk ook gewoon even je rust pakken en met de rest bijpraten.

Naast de kantine kun je onze zelfgemaakte bar vinden. Voorzien van twee taps, twee dartborden, muziekinstallatie en barkrukken kan iedereen hier zijn ontspanning vinden. Tijdens lunchtijd vinden dartcompetities plaats en vrijdagmiddag na werktijd worden de vaatjes aangesloten.

‘Het is vrijdag en dat betekent lunchdag!’ Het wekelijkse Interforce Lunchdag mailtje verschijnt weer in je mailbox. Je kunt je lunchbestelling doorgeven! Van broodjes brie, pasta’s, complete satéschotels tot loempia’s. Wat je maar lekker vindt!

Vrijdagmiddag na werktijd schuiven we gezellig met z’n allen nog even aan de bar. Onder het genot van een biertje en wat lekkers worden de meest uiteenlopende afspeellijsten grijs gedraaid.

Nee, we bedoelen niet de uitjes op je broodje filet americain, maar de regelmatige uitjes met het gehele team! De zomerse barbecues met zelf georganiseerde pubquiz of een weekendje skiën/snowboarden in Winterberg. Zelfs een avondje karaoke in een tent bij Scheveningen wordt niet overgeslagen. Al was dit voor sommige oren wel beter geweest..

Een dag bij Interforce

Hoe ziet een werkdag bij Interforce er uit? Ongeveer (want geen enkele dag is hetzelfde) zo:

Op vrijdag kom je aan op het kantoor in Hazerswoude-Dorp, zegt iedereen goedemorgen en loopt linea recta naar het koffie automaat. Met een ‘verse bonen koffie van Douwe Egberts’ zet je je computer aan en je neemt eerst je e-mail door. De diensten van Interforce lopen dag en nacht door, dus de eerste minuten van je werkdag zul je je zeker niet vervelen. Een klant geeft aan moeilijkheden te hebben met zijn netwerk en je belt hem meteen op om te vragen naar de problemen.

Aan de telefoon wordt duidelijk dat dit niet via schermovername op te lossen is en je pakt direct de auto om naar de klant op locatie toe te gaan. Je lost de problemen op, veelal problemen die andere IT bedrijven niet kunnen oplossen omdat jìj de expert op dat gebied bent. De klant is je ontzettend dankbaar en kan weer verder met zijn eigen werkzaamheden.

Terug op kantoor is het lunchtijd en je geniet van je patat en hamburger omdat je werk je hongerig maakt. Na een fanatiek potje tafelvoetbal ga je verder met de werkzaamheden. Ditmaal gaat het om een Exchange migratie voor een nieuwe klant.

Na alles geregeld te hebben is het tijd voor ontspanning. De laatste telefoontjes worden afgehandeld en het bier is koud gezet. Samen met je collega’s praat je nog even na over het werk. Heel even.. want dan is het tijd voor de 80’s, carnavals of Nederlandstalige hits. Ligt er maar net aan wie er als eerste zijn telefoon heeft gekoppeld aan de box..